söndag 7 februari 2010

Slå in presenterna i vackra paket







PAKETINSLAGNING. De här vackra paketen fick jag av min syster i försenad julklapp. Vad det är inuti vet jag inte ännu, för de är så fina att jag inte velat slita upp papperet.

Hon dekorerar presenterna med bland annat bokmärken, vilket jag tycker är en bra idé även resten av året. Det är bara att byta ut julmotiven på bokmärkena mot något annat som passar mottagaren.

Dessutom fäster hon ofta något gulligt som hon har hemma, på paketen. I det här fallet blev det en liten bjällra i mässing. Själv fäste jag kottar och lite granris på mina paket i julas. Nu till sommaren kan det vara fint att snöra fast en blomma istället. Det är bara att låta fantasin jobba! Mer inspiration inför paketinslagningen hittar du på bloggen Pyssla och syssla.

Jag är så klart nyfiken på om någon har fler tips att komma med. Hur slår du in paket?

Hälsningar från



Dekorera trädgården med änglar



TRÄDGÅRD. Den här söta ängeln som kikar in genom fönstret till lusthuset, brukar jag gå förbi när jag promenerar med jycken.

Jag har faktiskt blivit så inspirerad att jag försökt mig på något liknande. Jag har inget lusthus men köpte billiga änglar på Rusta som nu får kika in genom vårt köksfönster. Min Rusta-ängel är egentligen ett julgranspynt men jag tycker änglar funkar året runt.

Hälsningar från

Related Posts with Thumbnails