lördag 6 februari 2010

3 nya fynd till köket



SKAFFERIET. Fyndade glasburkar till skafferiet på Överskottsbolaget. Jag har letat länge efter något som kan ersätta de sladdriga och läckande pappförpackningarna i skafferiet.

De med snäpplock rymmer 3 liter och kostar 39 kronor styck. Den mindre glasburken med snäpplock kostar 29 kronor och rymmer 1,5 liter. Konserveringsburken med mässingfärgat lock rymmer 1 liter och kostar 25 kronor.



I bakgrunden på bilderna skymtar dörren till vårt walkin-skafferi men det får du se en annan gång. Någon gång i en perfekt framtid när städredskapen inte ligger slarvigt inslängda och hyllorna inte kantas av fula konservburkar.

Affischen på väggen hittade jag i en butik i Monmartre när jag var i Paris senast. Liknande går säkert att hitta i vilken turistaffär som helst...

Fler artiklar från köket hittar du här.

Hälsningar från


Snart dags att ta fram pelargonerna



PELARGONER. Trots att det bara hunnit bli tidig februari, blommar mina pelargoner. Det är knappast något överdåd på gång men kul att se att de överlevt vintern.

För dig som har haft pelargoner undanstoppade i källare eller garage under vintern, börjar det faktiskt snart bli dags att ta fram växterna.

Hälsningar från

Related Posts with Thumbnails